Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD - Website Edukasi

Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD

Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD

Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD

 Sebentar lagi PAS akan segera tiba, bagi adik-adik kelas 4 Sekolah Dasar kali ini Websiteedukasi akan berbagi Contoh Soal PAS Bahasa Inggris. Contoh soal ini bisa dijadikan referensi untuk persiapan belajar menghadapai PAS. Terdiri dari 10 butir Soal Pilihan Ganda, soal ini telah kami lengkapi dengan kunci jawabannya pula.

Berikut ini adalah Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD.


1. Look! She is so tall.
What a . . . . . !
A. tall girl
B. tall boy
C. short girl
D. short boy
Answers: A

2. Rani is 10 years old.
Mutia is 9 years old.
Which one is the correct statement?

A. Rani is younger than Mutia
B. Rani is older than Mutia
C. Mutia is older than Rani
D. Mutia is the oldest
Answers: B

3. A: Let's go to the . . . . !
    B: All right.
Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD

A. lake
B. river
C. beach
D. forest
Answers: C

4. A: Here are . . . . . . for you.
    B: Thank you.
Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD

A. a candy
B. some candies
C. a biscuit
D. some biscuits
Answers: D

5. Daniel : Thanks a million for the coke, Steve.
Steve : . . . . . .
The best answer to fill the blank space is . . . .

A. I like it
B. Not sure
C. I am okay
D. Don't worry about it
Answers: D

6. What time is it?
It is . . . .
Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD

A. a half past four
B. a quarter past four
C. four o'clock
D. three past four
Answers: B

7. What time is it?
It is . . . .
Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD

A. five past eleven
B. five to eleven
C. five o'clock
D. eleven o'clock
Answers: A

8. I was born on 2-1-2002
The underline words can be pronounced as . . . .

A. The first of January, two thousand and two
B. The second of January, two thousand twenty
C. The first of January, two thousand twenty
D. The second of January, two thousand and two
Answers: D

9. On the seventeenth of June, two thousand and seven, can be wrote as . . . .

A. 7-6-2007
B. 7-6-2017
C. 17-6-2007
D. 17-6-2017
Answers: C

10. A: I think orchids are more beautiful than dahlias.
      B: Yeah, . . . . .

A. I think so
B. I don't think so
C. I am sure
D. I am not sure
Answers: A

Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD ini juga bisa adik-adik unduh lho, silahkan unduh melalui tautan berikut ini:

Sekian contoh Soal PAS Bahasa Inggris Kelas IV SD yang dapat kami bagikan, semoga dapat membantu pembelajaran adik-adik sekalian dalam menghadapi PAS.

Download Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD

Belum ada Komentar untuk "Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 4 SD"

Posting Komentar