Soal PG Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2 - Website Edukasi

Soal PG Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2

Soal PG Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2

Soal PG Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2

Soal PG Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 edisi revisi ini berisikan materi soal dari Bab 1, yaitu tentang offering and its responses expression, serta soal mengenai construct offering expression.

Semoga Soal PG Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 ini bisa menjadi bahan pembelajaran anda dirumah.

Berikut ini adalah Soal PG Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 edisi revisi yang dilengkapi dengan kunci jawaban.

Soal PG Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2

1. I will visit your hometown….
a. If I come to Indonesia
b. If I came to Indonesia
c. If I will come to Indonesia
d. If I would come to Indonesia
e. If I’m in Indonesia
Answer : a

2. If I had had free time….
a. I will watch the move together with my friend
b. I would watch the movietogether with my friend
c. I would have watched the movie together with my friends
d. I would have been watching the movie together with my friends
e. I should match the movie together with my friend
Answer : c

3. What is the fact of the previous sentence? (question no.2)
a. I didn’t have free time. Therefor, I didn’t watch the movie together with my friend
b. I don’t have free time. Therefor, I don’t watch the movie together with my friend
c. I was not having free time. Therefor, I was not watching the movie together with my friend
d. I am not having free time. Therefor, I am not watching the movie together with my friend
e. I will have free time. Therefor, I will match the movie together with my friend
Answer : a

4. If I were you….
a. I will buy that limited edition camera
b. I would buy that limited edition camera
c. I would have bought that limited edition camera
d. I would have been buying that limited edition camera
e. I would bougt that limited edition camera
Answer : b

5. What is the fact of the previos question? (question no. 4)
a. I am not you
b. I was not you
c. I were not you
d. I have not been you
e. I am you
Answer : a

6. My father would buy me a new motocycle…..
a. If I passed the state university entrance test
b. If I pass the state university entrance test
c. If I have passed the state university entrance test
d. If I am passing the state university entrance test
e. If I passing the state university entrance test
Answer : a

7. What is the fact of the previous sentence? (Question no.6)
a. I don’t pass the state university entrance test
b. I didn’t pass the state university entrance test
c. I wasn’t passing the state university entrance test
d. I am not passing the state university entrance test
e. I will pass the state university entrance test
Answer : a

8. If I had gone with my parents five hours ago to our villa,….
a. I would not be alone right now
b. I will not be alone right now
c. I am not be alone right now
d. I was not be alone right now
e. I am not be alone right now
Answer : a

9. What is the fact of question no.8?
a. I do not go with my parents five hours ago, so 1 am alone right now
b. I did not go with my parents five hours ago, so 1 am alone right now
c. I was not go with my parents five hours ago, so 1 am alone right now
d. I am not go with my parents five hours ago, so 1 am alone right now
e. I will go with my parents five hours ago, so 1 am alone right now
Answer : b

10. If Maria had obeyed her mother’s advice to accept the scholarship,….
a. She would have graduated from famous university
b. She will graduate from famous university
c. She graduates from famous university
d. She graduated from famous university
e. She is graduating from famous university
Answer : a

11. If you….to learn a musical instrument, you have to practice it.
a. Want
b. Wanted
c. Would want
d. Have wanted
e. would wanted
Answer : a

12. If you…. Maths at school, you would find commerce difficult to understand.
a. Learned
b. Didn’t learn
c. Doesn’t learn
d. Won’t learn
e. did’nt learned
Answer : a

13. If that was John, why….he stop and say hello?
a. Do
b. Did
c. Don’t
d. Didn’t
e. do not
Answer : d

14. If I….enough time tomorrow, I will come and see you.
a. Get
b. Will get
c. Had got
d. Have got
e. will got
Answer : a

15. If I….her name, I would tell you
a. Know
b. Knew
c. Have know
d. Had know
e. have knew
Answer : b

Lanjut ke Soal PG Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 3

Download Soal PG Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2

Belum ada Komentar untuk "Soal PG Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2"

Posting Komentar