Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2 - Website Edukasi

Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2

Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2

Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2

Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 ini berisikan materi yang sama dengan Soal PG Bahasa Inggris yang telah kami bagikan sebelumnya, yang berisikan materi dari Bab 1.

Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 ini dapat menjadi panduan belajar siswa untuk mata pelajaran Bahasa Inggris.

Berikut ini adalah Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 edisi revisi.

Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2

A. Fill in the blank with tehe right conditional clause!

1. I f we had left the house earlier, they…….(be;negative)so late getting to the ship
Answer : Would not have been

2. If I finish the assignment before Saturday, I ……(submit)it to my lecturer
Answer : Can submit

3. If I had seen the concert, I…..(tell)you about it last night.
Answer : Would have told

4. Had Juki not interferd in his brother’s marital problems, there…..(be) peace between them
Answer : Would have been

5. She would give you the money if she….(have)it
Answer : Had

6. They would call you immediately if they ……(need)help
Answer : Needed

7. My mother arrived at the sale early, she….(find) a better dress
Answer : Would have found

8. If you have enough time, please….(clean) your room before you go to school
Answer : Clean

9. They could go for a drive if today……(be) Sunday
Answer : were

10. If I win the prize, it will be because I….(write) very well
Answer : write

B. Put the verbs in brackets into the correct tenses

1. If you…..(be) a porofesional basketball player, who…..(you/play) for?
Answer : Were / would you play

2. If he….(not study) now, he won’t have time later
Answer : Doesn’t study

3. If Susan had taken the map, she…..(not get) lost
Answer : Wouldn’t have got

4. Where would you go on holiday if you…..(can) choose?
Answer : Could

5. The teacher….(be) angry if you didn’t do your homework
Answer : Wouldn’t be

6. What….(you/give) me if were my birthday tomorrow?
Answer : Would you give

7. If we recycle more, there….(not be) so much rubbish
Answer : Won’t be

8. If they had something to eat, they….(not be) hungry
Answer : Wouldn’t be

9. If we….(hear) the weather forecast, we wouldn’t have gone to the beach
Answer : Had heard

10. What…(you/buy) if you had a credit card?
Answer : Would you buy

Lanjut ke Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 3

Download Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2

Belum ada Komentar untuk "Soal Essay Bahasa Inggris Kelas 12 Semester 1 Kurikulum 2013 Part 2"

Posting Komentar